Menyförslag
Menyförslag 1
---
Förrätt:
Kalvtartar med frasig kronärtskocka, rökt majonnäs, picklad trattkantareller, vesterhavsost och rostade pinjenötter
Huvudrätt:
Rimmad torskrygg med rostad blomkålskräm, vaniljkokt fänkål, syrad morot, forellrom och musselsås
Dessert:
Bavaroise på hallon med valrhona chokladmousse, bär och sesamflarn
Menyförslag 2
---
Förrätt:
Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk
Huvudrätt:
Spaghetti med pernodstekt argentinsk rödräka och pesto på pistagenötter och mynta
Dessert:
Tiramisu
Snacks
Frasig kronärtskocka
vispad ricotta och rostade pinjenötter
Friterade svamprisottobollar
med tryffeldip
Vitlöksbröd
med tapenade
Marinerade kronärtskockor
och oliver
Pata Negra Iberico Bellota
24 mån, 50g
Förrätter
Kalvtartar
med frasig kronärtskocka, rökt majonnäs, picklad trattkantareller, vesterhavsost och rostade pinjenötter
Burrata
med friterad rosmarin, kanderade pistagenötter, aprikos
Antipasto misto
Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk
Halstrad anklever
med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn
Pasta
Spaghetti alla Carbonara
På traditionellt vis från Rom med Guanciale (lufttorkad griskind), parmesan, pecorino, ägg och svartpeppar
Mezzalune fylld med gorgonzola och päron
i salviabrynt smör, rostade hasselnötter, rucola och parmesan
Garganelli med bräserad oxkind
tomat, rostad vitlök, basilika och taggiasche oliver
Spaghetti med pernodstekt argentinsk rödräka
och pesto på pistagenötter och mynta
Varmrätter
Rimmad torskrygg
med rostad blomkålskräm, vaniljkokt fänkål, syrad morot, forellrom och musselsås
Vinbräserat lammlägg
med parmesanpolenta, stekt svamp, sotad lök och gremolata
Saltimbocca alla romana
kalv stekt med parmaskinka och salvia, marsalavin, rostad potatis och crudité på zucchini
Tagliata
Skivad grillad ryggbiff med kappa, på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad parmesan, balsamico och olivolja
Desserter
Chokladtryffel
Hemlagad chokladtryffel
Sorbet / Glass
En kula sorbet eller vaniljglass
Smågodis
Tre praliner
Scorpino
Prosecco, citronsorbet, bitters
Tiramisu
Bavaroise på hallon
med valrhona chokladmousse, bär och sesamflarn
Kvällens ostar
med hemlagad marmelad