Meny för stora sällskap



meny 1

Carpaccio på oxfilé marinerad i amarone med tryffelkräm, picklade kantareller, rostade hasselnötter


Smörstekt hälleflundra med bakad spetskål, äpple, krämig jordärtskocka, vermouthsås, forellrom


Chokladterrine med hasselnötsganache, äpplegelé, picklad äpple, mandelkaka, kanderade hasselnötter


625kr


meny 2

Friterade svamprisottobollar med tryffeldip


Mezzaluna fylld med gorgonzola och spenat i rostad valnötspesto toppad med rucola och riven grana padano


Tiramisu

389kr



Öppettider

Öppettider:
Måndag-lördag 11:00 - 22:00
Lunch:
Måndag-lördag 11:00 - 15:30
Kväll:
Måndag-lördag 17:00 - 22:00
 
Julskyltning Första Advent 30/11 12:00 - 18:00
 
Stängt söndagar