Middag
Snacks
Frasig kronärtskocka
vispad ricotta och rostade pinjenötter
Friterade svamprisottobollar
med tryffeldip
Vitlöksbröd
med tapenade
Marinerade kronärtskockor
och oliver
Pata Negra Iberico Cebo
24 mån, 50g
Förrätter
Burrata
Med jordgubbar, tomat, pistagepesto, mynta
Gazpacho Andaluz
med rödräka, sesam, gurka, korianderskott
Antipasto misto
Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk
Halstrad anklever
med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn
Pasta
Spaghetti all’Amatriciana
med tomatsås på rostad vitlök, basilika, guanciale (lufttorkad griskind), riven pecorino
Tortelloni fylld med sparris och stracciatella
i brynt citronsmör, pangritata
Rigatoni med krämig sås på
sommarkantareller, långbakad högrev, peppar, cognac
Risotto på fänkål och chili
med vinkokta blåmusslor, pilgrimsmussla och rödräkor
Varmrätter
Bakad fjällröding
med grönärtspuré smaksatt med mynta, dillmajonnäs, örtslungad färskpotatis, stenbitsrom
Helgrillad entrecote
med provensalskt smör, kronärtskocka, marinerad tomat, stomp på färskpotatis från Bjäre
Grillad Iberico Bellota Abanico
med ljummen brödsallad på grillad zucchini, paprika, knippelök, aioli
Tagliata
Skivad grillad ryggbiff med kappa, på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad grana padano, balsamico och olivolja
Desserter
Chokladtryffel
Hemlagad chokladtryffel
Sorbet / Glass
En kula sorbet eller vaniljglass
Smågodis
Tre praliner
Scorpino
Prosecco, citronsorbet, bitters
Tiramisu
Mandelkaka
med jordgubbar, mascarponekräm, rosépeppar, rabarbergelé
Kvällens ostar
med hemlagad marmelad