Menyförslag
Menyförslag 1
---
Förrätt:
Tartar på tonfisk med ponzu, svartpepparmajonnäs, rättika, friterad dill
Huvudrätt:
Dovhjort med trattkantareller, potatisblini, rostad blomkålskräm, jordärtskockschips, vinägersky
Dessert:
Varm chokladfondant med inkokta körsbär och mascarponekräm
Menyförslag 2
---
Förrätt:
Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk
Huvudrätt:
Spaghetti alle vongole med hjärtmusslor, olivolja, vitlök, chili, cocktailtomater, vin och persilja
Dessert:
Tiramisu
Snacks
Frasig kronärtskocka
vispad ricotta och rostade pinjenötter
Friterade svamprisottobollar
med tryffeldip
Vitlöksbröd
med tapenade
Marinerade kronärtskockor
och oliver
Pata Negra Iberico Cebo
24 mån, 50g
Förrätter
Tartar på tonfisk
med ponzu, svartpepparmajonnäs, rättika, friterad dill
Burrata
med pistagenötter, friterad rosmarin, aprikos, olivolja
Antipasto misto
Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk
Halstrad anklever
med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn
Pasta
Spaghetti all´Amatriciana
med guanciale (lufttorkad griskind), tomatsås på rostad vitlök, basilika och riven pecorino
Mezzaluna fylld med kantarell och taleggio
i brynt smör, rostade solroskärnor och spenat
Rigatoni med gorgonzolasås
och långbakad fläskkarré från Rosersbergs Gård i Ekeby toppad med rostade valnötter
Spaghetti alle vongole
med hjärtmusslor, olivolja, vitlök, chili, cocktailtomater, vin och persilja
Varmrätter
Kryddstekt hälleflundra
med brynt citronsmör, picklad pumpa, bakad fänkål, amandinpotatis
Confiterad anklår
med röd spetskål, apelsin, bakade rotfrukter, rostade hasselnötter, skummad dragonsky
Dovhjort
med trattkantareller, potatisblini, rostad blomkålskräm, jordärtskockschips, vinägersky
Tagliata
Skivad grillad ryggbiff med kappa, på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad grana padano, balsamico och olivolja
Desserter
Chokladtryffel
Hemlagad chokladtryffel
Sorbet / Glass
En kula sorbet eller vaniljglass
Smågodis
Tre praliner
Scorpino
Prosecco, citronsorbet, bitters
Tiramisu
Varm chokladfondant
med inkokta körsbär och vaniljmascarpone
Kvällens ostar
med hemlagad marmelad