Middag
Snacks
Frasig kronärtskocka
vispad ricotta och rostade pinjenötter
Friterade svamprisottobollar
med tryffeldip
Vitlöksbröd
med tapenade
Marinerade kronärtskockor
och oliver
Pata Negra Iberico Cebo
24 mån, 50g
Förrätter
Bruschetta al pomodoro
på smörstekt surdegsbröd, gratinerat med buffelmozzarella, marinerade cocktailtomater, pinjenötter och balsamico
Carpaccio
på sotad oxrygg med marconamandel, tryffelkräm, pecorino, borettanelök
Antipasto misto
Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk
Halstrad anklever
med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn
Pasta
Spaghetti alla carbonara på traditionellt vis från Rom
med guanciale (lufttorkad griskind), pecorino, äggula och svartpeppar
Agnolo fylld med pärlhöna och recioto vin
i brynt tryffelsmör, rostade hasselnötter och spenat
Rigatoni med tomatsås
på rostad vitlök, chili, basilika och kronärtskocka, toppad med burrata och pistagenötter
Risotto på fänkål och chili
med vinkokta blåmusslor, pilgrimsmussla och rödräkor
Varmrätter
Rimmad torskrygg
med beurre blanc, Kalixlöjrom från bröderna Persson, potatisstomp, picklad morot och friterad dill
Confiterad anklår
med parmesanpolenta, stekt ostronskivling, sotad silverlök och dragonsky
Kronhjort
med rostad blomkålskräm, potatisblini, jordärtskockschips, picklad rotselleri och vinägersky
Tagliata
Skivad grillad ryggbiff med kappa, på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad grana padano, balsamico och olivolja
Desserter
Chokladtryffel
Hemlagad chokladtryffel
Sorbet / Glass
En kula sorbet eller vaniljglass
Smågodis
Tre praliner
Scorpino
Prosecco, citronsorbet, bitters
Tiramisu
Varm chokladfondant
med inkokta körsbär och vaniljmascarpone
Kvällens ostar
med hemlagad marmelad