Middag
Snacks
Frasig kronärtskocka
med örtkräm och rostade pinjenötter
Friterade svamprisottobollar
med tryffeldip
Vitlöksbröd
med tapenade
Marinerade kronärtskockor
och oliver
Pata Negra Iberico Cebo
24 mån, 50g
Förrätter
Burrata
på smörstekt surdegsbröd med blåbär, honungsvinägrett och dragon
Carpaccio på oxfilé marinerad i amarone
med tryffelkräm, picklade kantareller, rostade hasselnötter
Antipasto misto
Italienska charkuterier med olika inläggningar från vår delikatessdisk
Halstrad anklever
med semitorkade jordgubbar, vanilj och brödflarn
Pasta
Spaghetti alla carbonara
på traditionellt vis från Rom med guanciale (lufttorkad griskind), pecorino, äggula, svartpeppar
Mezzaluna fylld med gorgonzola och spenat
i rostad valnötspesto toppad med rucola och riven grana padano
Pappardelle al Osso Buco
långbakad kalvlägg med rotfrukter, salvia, vin, tomat
Spaghetti med pesto på dill och solroskärnor
med pernodstekt argentinsk rödräka, pilgrimsmussla
Varmrätter
Fjällröding
med beurre blanc toppad med stenbitsrom, syrad gulbeta, rädisa, färskpotatisstomp
Grillad Iberico Bellota Abanico
med ljummen brödsallad på grillad zucchini, paprika, knippelök, aioli
Tagliata
Skivad grillad ryggbiff med kappa, på rucolabädd med cocktailtomater, hyvlad grana padano, balsamico och olivolja
Grillad lammytterfilé
med krämig polenta, tomatragu, taggiasche oliver, frasig schalottenlök
Desserter
Chokladtryffel
Hemlagad chokladtryffel
Sorbet / Glass
En kula sorbet eller vaniljglass
Smågodis
Tre praliner
Scorpino
Prosecco, citronsorbet, bitters
Tiramisu
Yoghurtmousse
med variation på hallon, honeycomb, lavendel
Kvällens ostar
med hemlagad marmelad